Ступор

Я сьогодні добру половину дня свій стан інакше назвати не можу...

Алгоритм для введення мене в ступор:

1. Подзвонити, поцікавитися що я планую робити.

2. Запропонувати допомогу.

3. Обматюкати мене за те, що я завчасно не попередив і відмовитися допомагати.

19.10.2012

Дуже різнобарвний день видався. Тішило сонечко, можна було навіть позагаряти, якщо знайти безвітряну місцину.

Потішив своєю «акцією» Foxtrot. Прислали СМС-ку «пред’яви СМС і отрмай телевізор за 2636 грн.»

Те, чого ніколи не було....

Чи було у вас таке, що ви починаєте придумувати варіанти «а що було б якби...» різних подій, а потім пробуєте «підігнати» реальність до вигадки? Я от за собою знову таке помічаю. Саме «знову», бо я вже на ці граблі наступав... Результат простий і передбачуваний: систематично генеруються абсолютно нелогічні рішення. А коли варіантів декілька і між ними «власть меняется» — це повний абзац!

Друга здибанка блогерів (оновлено 02.10.2012)

Якщо хтось не читає «Блогерів» — сам винен, бо тоді він не знає, що вчора — 30 вересня, в останню неділю вересня, львівські блогери черговий зібралися посидіти, погомоніти, попити чаю-кави-тощо. Збиралися в кафе «PROPAGANDA», але коли кількість народу суттєво виросла, то виявилося, що столики там не соваються і ми побрели Львовом в пошуках більш придатного для наших посиденьок місця.

Щоправда, перед тим ми ще трохи послухали розповідь Ореста Зубапро його подорожі, тренінги та інші цікавинки. На жаль Орест не зміг залишитися з нами надовго і ми розбіглися — він по своїх справах, а ми в пошуках нового місця.

Pf,ekb gthtvryenb vjde&

Саме так буде виглядати текст «Забули перемкнути мову?», якщо забути перемкнути мову. Багато хто скаже: «встанови собі XNeur (чи KeyboardNinja, чи Punto Switcher)» і багато хто буде правий. Але справа в тому, що не завжди ці програми допомагають: наприклад мені вони при набиранні команд Linux'a чи коду програми частіше все псували ніж виправляли. Додавати вийнятки — вихід, але чи є зміст тоді взагалі в тій автоматизації, якщо не використовувати її в 80-90% випадків?

Я вважаю, що ні, і тому в мене їх немає, але через це часом доводиться ловити себе на тому, що пишеш абракадабру.

Особливо цікаво спостерігати за реакцією Google на такі випадки. Час від часу він виправляє такі помилки, але це як пощастить. Якщо таким чином набирати адресу сторінки, то частенько трапляються цілі каталоги таких «перевертнів», але в них можна знайти vk.com, facebook.com, а якщо я набираю, скажімо ифтюдмшмюгфчи ещгкзкщюсщьюгф, то нічого не знаходиться і доводиться перенабирати адресу правильно.

Астарожна — ідіоти!

Саме такий заголовок, бо мова піде про нашого північного «старшого брата». Щойно почув по телевізору новину ( Internet підтвердив): з вересня в Росії заборонять до показу мультфільм «Ну, постривай!» («Ну, погоди!») за те, що він не відповідає якомусь-там новому закону: герої хуліганять, вовк часто курить і т.д.

Ідіоти! Вовк — негативний персонаж! В ньому логічно зібрані всі негативні риси, в тому числі — куріння. Якби закурив заєць (серія про сон вовка не рахується) — ото вже була б якась «ніпанятка», а так — все на своїх місцях.

Я в зв’язку з цим згадав історію про інший мультфільм: «Крокодила Гену» — на нього свого часу наш викладач психології плювалася нещадно, але вона це принаймні хоч трохи логічно агрументувала «небезпечну тварину — крокодила — зробили позитивним персонажем». Що в цьому страшно поганого я так і не зрозумів, але це хоч не конфліктує зі здоровим глуздом...

Що цікаво: зовсім недавно Павло писав статтю про бешкетників і чому саме вони стають лідерами. Пов’язуючи ці дві незалежні інформації випливає неочікуване, але резонне запитання: А чи не пробує таким чином наш «старший брат» виховати покоління покірних слюнтяїв???

Безсоння

Повіває ніч осіннім смутком,
А душі так хочеться весни.
Твої очі, мила Незабудко,
Знов приходять в опівнічні сни.

В снах втонуло галасливе місто,
Відступила денна суєта,
Розгубила нічка зір намисто
І я вірю: серед них є та,

На яку ми дивимось обоє,
Коли напливає дивний сон.
Сон, що ми удвох з тобою...
Марево... Міраж... Фантом...

Передача води по витій парі!

Отаке буває! Це не вигадка. Повернулись ми 2 травня з села додому, сів я за комп’ютер, а під модемом (він же ADSL роутер) досить велика калабанька. Перша думка: Може дружина поливала квіти? Але засада — нема біля компа квітів. Ну розслабився, витер воду і забув. Сьогодні дружина дзвонить мені на роботу і каже: «вода під модемом».

Як заробити в Internet'i $5000

Як показує досвід (і картинка нижче) — цілком можливо.

$5000 Зробити це не важко, але потрібно багато часу — майже рік.

«ТурПро» повертається!!!

Одного весняного дня, коли я сидів в чотирьох стінах з черговою хворобою-на-один-тиждень, а мої друзі наперебій запрошували мене на різні велосипедні і пішохідні вилазки, мені згадалося, що десь так роки два-три назад ми для збору тур-банди, а потім — для обміну враженнями і фотографіями, використовували сайт http://tourpro.com.ua/, створений Вовоюспеціально для таких цілей.

Сайт свого часу був досить активний і цікавий, сама ідея його актуальна і досі, тому я вирішив його відновити...

Працює на AutoGenCMS 0.2.6

А чому це всі вирішили, що в сайта має бути шапка?